Janne Wind fortæller i en kommentar tidligere her på bloggen, at hun har et langt, og siger hun selv rimelig synligt ar, i venstre side af hovedet. Janne bliver tit spurgt, hvorfor hun ikke få gjort ‘noget’ ved sit ar, men hun har i stedet valgt at sætte sin skilning i præcis den side, så arret bliver ekstra synligt. Det er tankevækkende, at jeg sad overfor Janne til en middag i flere timer uden på noget tidspunkt at lægge mærke til arret. Måske fordi hendes vindende personlighed overstrålede den røde stribe. Jeg har det lidt dobbelt med at få fixet ar i ansigtet, og har ikke gjort min stilling klar. For hvor jeg godt forstår Janne og andre, der bibeholder et ar – eller som Jimmy Jørgensen et modermærke – så virker det naturligt og som en del af deres personlighed og krop, så forstår jeg også godt dem, der får gjort noget ved det. Men til gengæld drages mit blik at store knopper, vorter og andre dimser i en sådan grad, at jeg glemmer at høre efter, hvad der bliver sagt, mens jeg undrer mig over, hvorfor folk ikke får fjernet dem.