Som journalist har jeg mange års erfaring med at formidle komplicerede emner på en let forståelig måde og i øjenhøjde med modtageren. Jeg har især specialiseret mig i sundhed og tekniske emner, men har også skrevet om businessrelaterede områder, virksomhedsportrætter, psykologi, karriere og økonomi, forbrugerstof og rejseartikler – og meget andet.

Redigering/korrektur

Man kan sagtens selv skrive teksten til f.eks. ens hjemmeside. Men hvis teksten skal stå knivskarpt, ensartet og være rettet præcis til virksomhedens målgruppe, kan det være en god idé med en professionel redigering. Jeg har mange års erfaring som freelance redaktør af bøger, artikler, projekter og andre tekster, så jeg garanterer dig en tekst med et ensartet præg. Også selvom den er skrevet af forskellige skribenter/fagfolk uden journalistisk erfaring.

Jeg har bl.a. erfaring som ekstern redaktør for Politikens Forlag og har desuden været vikarierende redaktionssekretær hos ALT for damerne. Jeg redigerer både kortere tekster, artikler, rapporter og bøger, ligesom jeg også har erfaring som ghostwriter.

Nogle synes måske, at det er gammeldags, men faktum er, at stave/slåfejl, inkonsekvens og forkert kommatering kan ødelægge helhedsindtrykket og forståelsen af en tekst. Test dig selv – og prøv at sætte det korrekte komma i denne sætning: ” ”Hvis jeg kan så kommer jeg ikke hvis jeg ikke kan så kommer jeg”.